Президент до Водної арени Тернополя не поїхав

13:45, 1 лис. 2019
 
 Президент до Водної арени Тернополя  не поїхав

UPD: Представники біатлонної бази, що в Підгородньому, з плакатами «Збережіть біатлон Тернопілля» чекали сьогодні на президента України на «Водній арені» Тернопіль. Володимир Зеленський мав приїхати туди, щоб ознайомитися зі станом будівництва Центру веслування «Водна арена». За словами керівника Федерації біатлону в області Віктора Щура, біатлоністи хотіли поспілкуватися з президентом щодо забудови лижеролерної траси, втім Володимир Зеленський на «Водну арену» не приїхав. З людьми зустрілися 6 народних депутатів від Тернопільщини. Не було Миколи Люшняка. З журналістами спілкувався нардеп від "Слуги народу" Володимир Гевко.

Поблизу Білецького мосту, де будують Водну арену Тернополя, зібралися спортсмени: біатлоністи, веслувальники. Вони чекають, що туди приїде президент Володимир Зеленський.

Там перебувають наші кореспонденти.

Водну арену почали будувати минулого року. Веслувальний канал довжиною 1500 м та шириною 70-80 метрів. Розташований поблизу села Біла. Минулого року і цього року на будівництво виділили по 17 мільйонів гривень. Кошти виділяли  по 10  мільйонів з державного та по 7 з місцевого бюджетів. Повідомив  "Новинам" Тернопільської філії Суспільногоначальник управління капітального будівництва облдержадміністрації Віктор Кузяк.