У Гермаківці на Борщівщині в ДТП загинув 27-річний пасажир "Хюндая"

7:54, 20 вер. 2019
 
У Гермаківці на Борщівщині в ДТП загинув 27-річний пасажир
У селі Гермаківка Борщівського району в автомобільній аварії загинув 27-річний пасажир автомобіля «Хюндай». Про це "Новинам" Тернопільської філії Суспільного сьогодні повідомив оперативний черговий управління з питань цивільного захисту населення області Ярослав Скалецький. За його словами, вчора близько 18.30 водій іномарки, не впорався з керуванням на повороті і врізався в дерево.
 
 
Іншого пасажира та водія з травмами доправили до лікарні, але після надання меддопомоги відпустили додому. Повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.
 
 
 
За попередньою інформацією, водій на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. У крові виявили 1,04% проміле алкоголю. Його затримали відповідно до статті 208 КПК - затримання уповноваженою службовою особою.
Дана автопригода внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть.  
 
 
 
Троє людей травмувалися в ДТП в селі Бриків Шумського району. Про це сьогодні повідомив Ярослав Скалецький. За його словами, це сталося вчора близько 9-ї години вечора. 24-річний водій, житель села Сураж Шумського району врізався в «Камаз», який  був припаркований на правому узбіччі проїзної частини дороги.
 
 
 
За попередньою інформацією водій автомобіля ВАЗ-2101 сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння. В його крові виявили 1,89 проміле алкоголю. Як з’ясували поліцейські, чоловік вже притягувався до адмінвідповідальності за водіння автомобіля в нетверезому стані. Рік тому Шумський районний суд позбавив жителя села Сураж водійських прав. Він керував автомобілем без документів, повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.
 
Внаслідок аварії травмувалися мама та 2-є дітей: 4-х та 5-ти років. Вони госпіталізовані в Шумську районну лікарню. У 5-річної дитини – відкритий перелом стегна, у 4-річної – закрита черепно-мозкова травма та струс, а в матері - закритий перелом гомілки, повідомила старший лікар зміни швидкої допомоги Олена Лясковець.
 
 
Дану подію поліцейські внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання й про порушення кримінального провадження згідно з статтею 382 ККУ - Невиконання судового рішення, повідомив Сергій Крета.