За цю ніч у Тернополі трапились 4 аварії

9:33, 16 сер. 2019
 
За цю ніч у Тернополі трапились 4 аварії

UPD: аварію на вулиці Протасевича внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Це - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Вона передбачає позбавлення від трьох до восьми років з можливим позбавленням водійських прав до трьох років. Про це повідомив речник Нацполіції області Андрій Василик. За його словами, водій – житель Гусятина. Він розповів поліцейським, що пішохід перебігав проїзну частину дороги. Помітивши його, водій загальмував. Машина не зупинилась вчасно.

 

За цю ніч у Тернополі трапились 4 аварії. О 19-й 30 на проспекті Степана Бандери авто наїхало на 53-річного пішохода. Про це "Новинам на Суспільному.Тернопіль" повідомила заступниця директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. За її словами, чоловік зараз знаходиться в Тернопільській університетській лікарні. Медики «швидкої» попередньо діагностували в нього черепно-мозкову травму, струс мозку, гематому голови та травму грудної клітки.

 о 23-й 11 на вулиці Лучаківського мікроавтобус «Фольцваген» зіткнувся з легковим автомобілем «Шевроле». Про це повідомив сьогодні оперативний черговий управління з питань цивільного захисту населення області Євген Іськів. За його словами, внаслідок зіткнення – мікроавтобус перекинувся. Травмувались – 35-річний водій мікроавтобуса та 31-річний пасажир.

Вони – в обласній університетській лікарні. Медики «швидкої» попередньо діагностували у них підозру на черепно-мозкові травми, струс мозку, забої голови.

Водій іншої автівки – не травмувався.

О 4-й 49 на Гаївському перехресті на чоловіка приблизно 60-ти років наїхав автомобіль. Від отриманих травм він помер. Про це повідомила заступниця директора з медичної роботи Центру екстреної медичної допомоги Ганна Мончак. За її словами, особу чоловіка не встановили – він не мав при собі жодних документів.

5-й 07 на вулиці Протасевича автомобіль «Тойота» наїхав на пішохода. Від отриманих травм – чоловік загинув на місці. Про це повідомив сьогодні оперативний черговий управління з питань цивільного захисту населення області Євген Іськів.