Травмованого на колії біля Березовиці прооперували

19:03, 10 чер. 2019
 
Травмованого на колії біля Березовиці прооперували

Чоловікові, якого травмував тепловоз біля Тернополя, зробили операцію в обласній університетській лікарні. Зараз він знаходиться в реанімації. У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, - повідомив "Новинам" UA:Тернопіль головний лікар цієї лікарні Василь Бліхар. Аварія трапилась поблизу Березовиці.

Поліцейські проводять розслідування за статтею 276 Кримінального кодексу України – порушення правил експлуатації залізничного транспорту.

На цьому ж залізничному напрямку, Тернопіль-Березовиця, 28 лютого загинув 53-річний помічник машиніста, який перевіряв гальмівну систему вантажного поїзда.В обласному локомотивному депо, де працював загиблий, коментувати подію нашій знімальній групі відмовилися. Як повідомив речник нацполіції Сергій Крета, машиніст зізнався, що порушив правила безпеки та експлуатації локомотива, через що сталося стискання вагонів, і загинув його помічник. 5 червня цю справу передали до суду –- за 276 статтею Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки, що спричинило загибель людини, повідомила речник обласної прокуратори Леся Гурецька.