Суспільне Дніпра висвітлюватиме святкування Дня міста наживо

Суспільне Дніпра висвітлюватиме святкування Дня міста наживо

16 вер. 2018

У Дніпрі 8 вересня святкуватимуть 242-річчя від дня заснування міста. "51 телеканал" філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" висвітлюватиме головні події наживо.

Ранкове шоу мовитиме просто неба з Січеславської Набережної. Виїзна студія буде облаштована неподалік від Фестивального причалу, між "Кулею бажань" та пішохідним мостом на Монастирський острів. З 8:00 до 09:30 ведучі разом із гостями ефіру говоритимуть про історію та туристичну привабливість міста, ділитимуться цікавими фактами про Дніпро, залучатимуть перехожих до опитувань і побажань. За видовищну складову ранкового шоу відповідатимуть учасники карнавальної ходи "I love Dnipro", дитячий танцювальний колектив "Un’Ex’Feel" та струнно-духовий квартет "Fusion".

"Уперше подібний формат – виїзної студії ранкового шоу – ми випробували на День Незалежності України. Реалізували цю ідею, як то кажуть, на ентузіазмі, адже через загальне недофінансування суспільного мовника про технічне оновлення годі й мріяти. Втім, завдяки професіоналізму та запалу команди Дніпровської філії, ми поступово долаємо будь-які перепони й надалі продовжимо відшукувати цікаві формати, виходити на нові майданчики та всіляко взаємодіяти з аудиторією. Святкування Дня міста так само висвітлюватимемо наживо, це наш подарунок слухачам та глядачам Суспільного Дніпра", – зазначила продюсерка Дніпровської філії ПАТ "НСТУ" Оксана Цибуля.

Упродовж дня також заплановані Facebook-стріми з різних локацій міста. Зокрема, на сторінці 51 телеканалу транслюватимуть арт-проект "Битва хорів", парад оркестрів, Всеукраїнський фестиваль вуличного танцю та інше.

Окрім того, о 19:00 суспільний мовник Дніпра покаже підсумковий випуск новин, присвячений Дню міста.

Тематичні включення наживо завершаться після стріму фаер-шоу "Dnipro.ua", яке розпочнеться на Фестивальному причалі о 22:00.