Суспільне збільшує кількість випусків новин вдень

Суспільне збільшує кількість випусків новин вдень

1 кві. 2024

Прямі включення з місця подій, репортажі з регіонів, інформування за стандартами журналістики: з 1 квітня у будні на каналі Суспільне Новини та всіх місцевих телеканалах Суспільного (Суспільне Донбас, Суспільне Тернопіль, Суспільне Івано-Франківськ тощо) додадуться ще чотири денних випуски новин — о 12:00, 13:00, 14:00 та 15:00, а також ще один випуск у вихідні — о 15:00

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб дізнаватися про головні проєкти та події на Суспільному.

Тож розклад «Суспільне Новини. Головне» у будні буде таким:

  • 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 (з перекладом жестовою мовою) 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 й інформаційні підсумки дня 20:00 та вечірній випуск о 22:00;
  • 17:15 і 20:40 — новини спорту. 

У вихідні новини виходитимуть о 15:00 (зі сурдоперекладом), 18:00 та 20:00

О 20:30 щосуботи — інформаційний дайджест місцевих новин за тиждень.

Читайте також: На Суспільне Новини традиційно відсутня джинса, — моніторинг ІМІ

«Якісне інформування — наш пріоритет. Репортажі з фронту, оперативні новини та включення, історії про децентралізацію та досвід громад, жителів міста і сіл — велика команда Суспільного по всій країні працює як єдиний механізм, збирає найцікавіше, щоб розповісти глядачеві оперативно, збалансовано та вчасно, о тій порі й на тій платформі, яка буде йому зручною», — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Нагадаємо, над випусками новин працює команда центрального офісу Суспільного спільно з національною мережею філій. У планах — щогодинні випуски новин на місцевих каналах Суспільного та каналі Суспільне Новини, насичені історіями та репортажами з усіх регіонів України.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від Суспільне Тернопіль— на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах:

Якщо ви маєте важливу інформацію, що буде цікавою громаді — пишіть та телефонуйте журналістам Суспільного:

  • +38 03652252597— телефони лінії новин 
  • news.ternopil@suspilne.media— e-mail