Інтерв’ю з новим послом Великої Британії в Україні дивіться на Суспільному

Інтерв’ю з новим послом Великої Британії в Україні дивіться на Суспільному

7 лис. 2023

8 листопада о 20:40 у вечірньому ефірі всеукраїнського інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» на Суспільне Новини та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення дивіться інтерв’ю з новопризначеним послом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Мартіном Гаррісом. Розмову провів ведучий та випусковий редактор проєкту «Суспільне. Спротив» Віталій Гамадин. Також інтерв’ю можна буде почути на хвилях Українського Радіо Львова та дивитись на ютуб-каналі Суспільне Львів.

Читайте також: 86 % аудиторії Суспільного довіряють його новинам

«Це був перший офіційний візит посла до Львова та ексклюзивне інтерв’ю команді Суспільного в регіонах, — каже ведучий та випусковий редактор проєкту “Суспільне. Спротив” Віталій Гамадин. — Мене вразила українська мова пана посла, також розмова вкотре підтвердила наміри Сполученого Королівства тісно співпрацювати з Україною. Можна резюмувати, що Україна стоїть на захисті не лише своїх територій, а і Європейських країн в цілому».

В інтерв’ю говорили про те, які проєкти Великої Британії будуть зосереджуватись саме на Львівщині, чи буде британська армія навчати українських військових на території України та чи можливе створення спільного військово-промислового комплексу Сполученого Королівства та України.

Читайте також: Ми зосередимо всі зусилля на перемозі України, — Посол Великої Британії Мартін Гарріс відвідав Суспільне

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення.

Нагадаємо, інформаційний проєкт «Суспільне. Спротив» на місцевих каналах Суспільного Мовлення та Суспільне Новини виходить в ефір щодня зранку з 7:00 до 10:00, удень з 12:00 до 16:00 та ввечері з 18:00 до 21:00.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.