Тернопільська філія Суспільного передала автомобіль військовим

Тернопільська філія Суспільного передала автомобіль військовим

17 бер. 2022

 Автомобіль для військових передала Тернопільська філія Суспільного. Про це розповів менеджер філії Юрій Кійко. За його словами, цей автомобіль був на балансі філії, але останні п’ять років його майже не використовували. Юрій Кійко каже, це повнопривідний автомобіль. Його можна використовувати для перевезення людей та вантажу.

Де дивитися UA: ТЕРНОПІЛЬ та слухати Українське радіо Тернопіль у FM-діапазоні

«Його двічі на рік використовували для зйомок на виїзді. Оскільки він п’ять років стояв, стан його був незадовільним. З початком війни кожен мусить допомагати, як може. Ми прийняли рішення, за власний кошт його відновити, поставити на колеса. Звернулися в військкомат, щоб передати його Збройним силам України», – розповів Юрій Кійко. За його словами, працівники тернопільського військкомату оформлюють документи для передачі автівки.

Новини філії, телепрограму та онлайн трансляції теле- та радіоефіру шукайте на сайті Суспільне Тернопіль. 

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення