Суспільне Тернопіль запрошує на перегляд фільму «Печерні»

Суспільне Тернопіль запрошує на перегляд фільму «Печерні»

14 гру. 2021

16 грудня о 18:30 у великому залі приміщення філії Суспільне Тернопіль (м.Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 17) покажуть фільм «Печерні»

«Запрошуємо до перегляду всіх, хто ще не встиг подивитись стрічку. Коли ми запрошували на показ в печеру, було досить людей, які писали, що хочуть завітати, але не зможуть поїхати аж в Млинки. Хоч фільм є на ютубі, спільний перегляд на великому екрані — значно цікавіше, адже буде нагода обговорити побачене, поставити питання про зйомки, побачити емоції інших. На перегляд фільму також завітають спелеологи, які брали участь в зйомках, можна буде поспілкуватись, дізнатись більше про дослідження печер», — розповіла продюсерка Суспільного Тернополя Зоряна Биндас.

Вхід на подію — вільний для усіх, хто має сертифікат вакцинації або ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за добу до показу фільму.

Для зйомок фільму група спелеологів спустилася у печеру Озерна. Команда пробула під землею декілька днів без жодного зв’язку із зовнішнім світом. Проводили інженерні роботи, жили в лабіринтах. Разом зі спелеологами кілька днів під землею працювали журналісти та оператори, щоб показати умови роботи спеціалістів.  

Нагадаєм, що фільм-експедиція «Печерні» відбувся на Суспільному, а також у печері «Млинки».

 Стрічка вийшла в ефір  усіх регіональних мовників Суспільного 15 жовтня. Переглянути фільм можна за посиланням

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитись UA: ТЕРНОПІЛЬ можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.