На Борщівщині в аварії травмувався мотоцикліст

11:31, 17 вер. 2019
 
На Борщівщині в аварії травмувався мотоцикліст

До реанімаційного відділення Борщівської лікарні зі закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, підозрою на перелом кісток склепіння черепа, саднами обличчя та забоями доставили жителя села Іванівка, 1992 року народження. Травми чоловік отримав від падіння з мотоцикла, повідомив сьогодні "Новинам" Тернопільської філії Суспільного речник Нацполіції області Андрій Василик.

За його словами, аварія трапилася 16 вересня близько 16:15 на дорозі Татарів-Косів-Коломия-Борщів-Кам’янець-Подільський, між селищем Скала-Подільська та селом Іванівка Борщівського району.

Наші кореспонденти зателефонували до Борщівської лікарні, лікарка, яка взяла слухавку і не назвалася, розповіла, що травмований мотоцикліст перебуває у важкому стані.

За попередньою інформацією, мотоцикліст не обрав безпечної швидкості, тому його транспортний засіб перекинувся, повідомив Андрій Василик. 

Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.