Сьогодні поховали 15-річну Наталю Цар з с.Криве Підволочиського р-ну, яка випала з рейсового автобуса

19:33, 20 жов. 2019
 
Сьогодні поховали 15-річну Наталю Цар з с.Криве Підволочиського р-ну, яка випала з рейсового автобуса

Сьогодні поховали 15-річну Наталю Цар у селі Криве, що в Скалатській територіальній громаді. 

Розповіла "Новинам" Тернопільської філії Суспільного староста цього села Оксана Валійо. За її словами, попрощатися із загиблою прийшли близько 500 осіб. Дівчину поховали на місцевому кладовищі. Родичі дівчини відмовилися від коментарів.

За словами Оксани Валійо, до села Криве разом з дівчиною їхали двоє її односельчан. Це - Марія, жінка відмовилась називати своє прізвище. За її словами, маршрутка була переповнена.

Роман Малюк також повертався додому із Тернополя. Він розповів, як все відбувалося.

На місце події медики Скалатської підстанції швидкої допомоги прибули за 10 хвилин, розповів завідувач цієї підстанції Петро Швець. За його словами, лікарі констатували смерть до приїзду швидкої через травму шийного відділу хребта. 

18 жовтня 15-річна дівчина випала з рейсового автобуса. Це трапилося близько 15:00. Дівчина їхала з Тернополя додому на автобусі 192-м номером рейсу Кам’янець-Подільський-Тернопіль. 

 

Між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса потрапило в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій надавав медичну допомогу, поки їхала швидка.

Речник Нацполіції області Сергій Крета розповів Новинам, що поліція порушила кримінальну справу за статтею 286 частиною 2 кримінального кодексу України. Це порушення особою правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Стаття передбачає позбавленням волі від п’яти до десяти років.