15-річна дівчина випала з рейсового автобуса та загинула

18:15, 18 жов. 2019
 
15-річна дівчина випала з рейсового автобуса та загинула

15-річна дівчина випала з рейсового автобуса та загинула. Це трапилося сьогодні близько 15:00. Дівчина їхала з Тернополя додому у Підволочиський район на автобусі Кам’янець-Подільський-Тернопіль.

Про це повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета. За його словами, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Травмовану госпіталізували до лікарні, але врятувати їй життя не вдалося.

За словами очевидців, каже Сергій Крета, в автобусі були вільні місця, але дівчина стояла на сходах автобуса біля задніх дверей та гралася телефоном. Між селом Колодіївка та Скалатом колесо автобуса потрапило в яму. Неповнолітня зачепила ручку від дверей, і вони відкрилися. Дитина випала на асфальт та вдарилася головою. Водій надавав медичну допомогу, поки їхала швидка.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею 286 частиною 2 кримінального кодексу України. Це порушення особою правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Стаття передбачає позбавленням волі від п’яти до десяти років.