У селі Воля Теребовлянського району вбили 18-річну дівчину

11:30, 16 вер. 2019
 
У селі Воля Теребовлянського району вбили 18-річну дівчину

34-річного чоловіка, який убив  дівчину в селі Воля Теребовлянського району, затримали. Він переховувався у лісі, неподалік свого помешкання. Йому повідомили про підозру за статтею 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство. Одна з версій вбивства, яку розглядають слідчі - ревнощі. Зараз обирають підозрюваному міру запобіжного заходу. Про це сьогодні "Новинам" Тернопільської філії Суспільного повідомив речник Нацполіції області Андрій Василик.

 
Вночі 14 вересня підозрюваний наніс дівчині близько десяти ножових поранень в руки та в  грудну клітку. Вісімнадцятирічна дівчина від отриманих травм померла дорогою до лікарні. 
 
 
 
Дівчина - студентка другого курсу ТНЕУ. Приїхала додому на вихідні разом з друзями. У момент, коли юнаки відійшли від подруг, до неї підбіг чоловік та почав кричати, а потім, витягнувши ніж, почав наносити їй удари. Також нападник поранив хлопця, який за неї заступався. Повідомив начальник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадца. За його словами, загрози життю хлопця немає.