У Теребовлі потяг і протягнув 25-річного чоловіка

9:31, 16 сер. 2019
 
У Теребовлі потяг і протягнув 25-річного чоловіка

UPD: наїзд потяга на чоловіка в Теребовлі поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це "Новинам на Суспільному. Тернопільщина" повідомив речник Нацполіції області Андрій Василик. Кваліфікували випадок за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу. Це - порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху, що спричинило смерть. Карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

У Теребовлі потяг зачепив і протягнув декілька метрів 25-річного місцевого жителя. Це сталося вчора о 22-й 18. Про це сьогодні "Новинам на Суспільному. Тернопільщина" повідомив оперативний черговий управління з питань цивільного захисту населення області Євген Іськів. За його словами, це сталося на першій колії залізничної станції «Теребовля». Наїзд здійснив потяг «Рахів – Київ». 
Як повідомив Андрій Василик, на момент прибуття на станцію поїзда, юнак переходив колію. Криків людей і спроб попередити хлопець не почув, бо в цей час був у навушниках. Машиніст застосував екстрене гальмування. Потяг не зупинився. Молодого чоловіка поїзд зачепив і протягнув декілька метрів. Від отриманих травм чоловік помер у Теребовлянській центральній районній лікарні.