Результати голосування на Тернопільщині станом на 12-ту годину

12:21, 22 лип. 2019
 
Результати голосування на Тернопільщині станом на 12-ту годину

 

Станом на цю годину в усіх округах Тернопільщини лідирує партія «Слуга народу»,  про це "Новинам" UA:Тернопіль повідомив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

У 163-му окрузі опрацьовано понад 51% протоколів. За цю партію проголосували понад 29 % виборців. Серед мажоритарників лідирує кандидат від «Слуги Народу» Андрій Богданець. За нього віддали свої голоси понад 26% виборців.

У 164-му окрузі опрацьовано понад 90% протоколів. За партію «Слуга Народу» проголосували 33% виборців. Серед мажоритарників переміг кандидат від «Слуги Народу» Ігор Василів. За нього проголосували 21% виборців. 

У 165-му окрузі опрацьовано 79% протоколів. За партію «Слуга Народу» проголосували понад 28% виборців. Серед мажоритарників лідирує самовисуванець Іван Чайківський. За нього проголосували понад 35% виборців.

У 166-му окрузі опрацьовано майже 53% протоколів. За партію «Слуга Народу» проголосували понад 32% виборців. Серед мажоритарників лідирує самовисуванець Микола Люшняк. За нього проголосували понад 31% виборців.

У 167-му  окрузі опрацьовано 83% протоколів. За партію «Слуга Народу» проголосували 33% виборців. Серед мажоритарників лідирує кандидат від партії «Слуга Народу» Володимир Гевко. За нього проголосували понад 22% виборців. 

 

На 12-ту годину в Україні опрацьовано 57% електронних протоколів, повідомив прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко. Попередні результати такі:

За партію «Слуга народу» проголосувало понад 42% виборців.

За партію «Опозиційна платформа – за життя» проголосувало близько 13-ти % виборців.

За партію «Європейська солідарність» проголосувало понад 8% виборців.

За партію «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» проголосувало 8% виборців.

За партію «Голос» проголосувало понад 6% виборців.