У Тернополі відбувається прес-конференція про координацію роботи на виборах

12:38, 18 лип. 2019
 
У Тернополі відбувається прес-конференція про координацію роботи на виборах

У ці хвилини в Тернополі на Валовій, 11 відбувається прес-конференція щодо координації роботи під час виборів.

У ній беруть участь співробітники поліції, Державної служби надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, міграційної служби та представники Громадянської мережі "ОПОРА".
Це - начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей, керівник Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області Ярослав Давибіда, командир батальйону Національної Гвардії Дмитро Гуртовський, координатор Громадянської мережі «Опора» в Тернопільській області Ольга Галушка та громадський омбудсмен з захисту виборчих прав у Тернопільській області Ольга Мазаєва.

Олександр Богомол щойно повідомив "Новинам" UA:Тернопіль, що за період передвиборчої агітації до поліції надійшло 107 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Поліцейські склали 50 адмінпротоколів, які направили до суду.
У поліції відкрили одне кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 ККУ – хуліганство. За його словами, безпеку на виборах на Тернопільщині будуть забезпечувати 2643 осіб: 1731 поліцейських, 852 рятувальників, решта - військові.