На Бучаччині 47-річний чоловік убив свого зятя

12:11, 25 чер. 2019
 
На Бучаччині 47-річний чоловік убив свого зятя

У селі Соколів Бучацького району 47-річний чоловік убив свого 28-річного зятя. Це сталося вчора близько 22-ї години. Про це  сьогодні повідомив "Новинам" UA:Тернопіль речник Нацполіції області Сергій Крета. За його словами, тесть у стані алкогольного сп’яніння під час сварки кілька разів вдарив ножем зятя в груди. Травмований з ножовими пораненнями зміг дійти додому. Його дружина викликала швидку допомогу. Пораненого госпіталізували до лікарні. Врятувати його не вдалося.

У загиблого чоловіка залишилася дружина і троє дітей - одного, чотирьох та п’яти років. 

Поліцейські встановили, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння умисних корисливих злочинів, відбував покарання в місцях позбавлення волі, розповіла старший слідчий-криміналіст Ольга Романів.
Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 кримінально-процесуального кодексу  - "Затриманння уповноваженою особою".
Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство за статтею 115 частина 1 ККУ - "умисне вбивство". Вона передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років – розповів Сергій Крета.