Антоніна Антоша навчатиме підлітків, як поводитися в кадрі

Антоніна Антоша навчатиме підлітків, як поводитися в кадрі

15 бер. 2021

Хочете віднайти власний стиль як ведучого, блискуче вести прямі ефіри та подолати скутість і страхи? З 22 по 26 березня Дитяча академія суспільного мовлення — PMA Juniors* — проведе безкоштовний навчальний курс «Майстерність ведучого. Як почуватися, а не здаватися впевненим у кадрі, студії, ефірі» для підлітків. Спікерка — Антоніна Антоша, ведуча міжрегіональної програми «Ранок на Суспільному»

Читайте також: Чи розпізнаєте ви фейк: Академія суспільного мовлення запустила онлайн-гру

Учасників навчатимуть швидко та якісно підібрати інформацію для власного контенту й подавати її цікаво, створювати захопливі випуски та виглядати в кадрі впевнено. 

«Бути, а не здаватися впевненим спікером — це говорити та поводитися в кадрі так, аби тебе почули, побачили й повірили тобі. Гармонійний вигляд у кадрі — це володіння своїм тілом, голосом, і, головне, меседжем, який ти виводиш у маси. 

Ведучий стає яскравим, коли пізнає себе і знаходить власну «фішечку» і, повірте, багато хто навколо чекає саме на вас на екрані телевізора чи гаджета, аби запалитися саме вашою іскрою», — розповіла Антоніна Антоша.

Також учасники дізнаються:

  • все про професію телеведучого;
  • про «помічників» та «ворогів» ведучого в кадрі;
  • секрети підготовки та проведення суперінтерв’ю;
  • що головне в роботі в парі з іншим ведучим;
  • хто такий ведучий токшоу;
  • правила підготовки ведучого до ефіру;
  • чим відрізняється ефір на телебаченні від ефіру в інтернеті (у соціальних мережах, на відеоплатформах тощо).

Як зареєструватися?

Щоб узяти участь у навчальному курсі «Майстерність ведучого. Як почуватися, а не здаватися впевненим у кадрі, студії, ефірі», який триватиме із 22 по 26 березня (початок о 18:00), заповніть форму за посиланням до 17:00 21 березня.

Кожен тренінг — на дві години. Вебінар організують на платформі Zoom.

PMA Juniors працює для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться темою медіа. Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаграмотності в молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, і покаже, як створювати якісний медіаконтент.

Стежте за новинами PMA Juniors через телеграм-канал за посиланням.

* Академія суспільного мовлення — управління у складі департаменту з управління людськими ресурсами Національної суспільної телерадіокомпанії України, що займається навчанням працівників мовника, а також організовує навчальні та просвітницькі події щодо медіаграмотності для зовнішньої аудиторії у рамках програм корпоративної соціальної відповідальності телерадіокомпанії. 
Академія також реалізовує низку заходів у межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати становлення суспільного мовника в Україні. Ключовою метою є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та розвитку навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).

Фото — Володимир Шевчук