Тернопільська філія Суспільного отримала назву UA: ТЕРНОПІЛЬ

Тернопільська філія Суспільного отримала назву UA: ТЕРНОПІЛЬ

18 гру. 2018

13 грудня член правління ПАТ "НСТУ" Микола Чернотицький, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури, оголосив про присвоєння ще одній філії Суспільного — Тернопільській — логотипу UA:, своєрідного знаку якості Суспільного. Відтепер регіональний телеканал "ТТБ" змінить свою назву на UA: ТЕРНОПІЛЬ.

"Сьогодні вітаємо у спільноті UA: ще одну філію Суспільного. Цього разу саме наші колеги з Тернополя довели, що дотримуються стандартів журналістики та цінностей суспільного мовника в усіх напрямах роботи ТРК. Вітаю всю команду Тернопільської філії!" — сказав член правління Суспільного Микола Чернотицький.

Рішення про присвоєння нової назви філіям Суспільного ґрунтується на результатах моніторингу ефірів усіх регіональних мовників. Керівники творчих напрямів стежать за відповідністю журналістським стандартам, цінностям Суспільного. У поточному періоді ця регіональна дирекція показала найкращі результати і була відзначена як така, що відповідає стандартам якості Суспільного.

Таким чином, цьогоріч уже 15 із 23 філій Суспільного отримали оновлені назви із логотипом UA:.