«Великдень вдома» – відеоролики від журналістів UA: ТЕРНОПІЛЬ

«Великдень вдома» – відеоролики від журналістів UA: ТЕРНОПІЛЬ

17 кві. 2020

Журналісти Суспільного Тернопільщини у коротких відеороликах закликали тернополян святкувати Пасху вдома, а також розповіли про те, як вони самі будуть відзначати великодні свята. Втілює проект головна режисерка ефіру Людмила Пиріг а також діджитал-команда регіонального Суспільного. Всі десять відеороликів протягом декількох днів почергово можна буде переглядати на сторінці UA: ТЕРНОПІЛЬ у мережі Facebook. 

Людмила Пиріг у відео  звернулася із привітаннями: «За кілька днів відзначатимемо Великдень. Особливий день із особливим змістом. Хай усі ваші приготування до свята будуть вам на радість».

 

«Ми з колегами думали, яким чином можемо зробити спецпроєкт до Великодня в умовах карантину. І прийшла ідея показати колег, аби вони розповіли, як святкуватимуть Великдень самі, розказали свої лафхаки, як вітають рідних, яких не можуть побачити вживу. Вийшли дуже теплі ролики, ми побачили колег домашніми, святковими, з іхніми дітками. Надіюсь, глядачам, слухачам і читачам теж буде цікаво побачити улюблених медійників з такого боку»,  – розповіла продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас.

 

«На Рівненщині, звідки я родом, є цікава традиція на Великдень: хрещені батьки несуть своїм похресникам «волочильне» - святкові подарунки. Кумів чекають у кожній оселі й радо приймають, пригощаючи найкращими стравами. Традиція давня і гарна. Проте, сподіваюся, цього року через поширення COVID-19, мої земляки зроблять паузу й залишаться вдома», – розповіла у відео фахівець Суспільного в Тернополі Ірина Моргун.

Більше відороликів від команди Суспільного Тернопільщини шукайте на сторінці UA: ТЕРНОПІЛЬ у мережі Facebook.

Нагадаємо, що UA: ТЕРНОПІЛЬ транслюватиме наживо Великодні богослужіння для того, щоб якомога більше людей залишалися вдома.