Робота UA: ТЕРНОПІЛЬ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ТЕРНОПІЛЬ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

18 бер. 2020

На UA: ТЕРНОПІЛЬ програми виходять в ефір у запланованому раніше режимі, але зміниться організація робочого процесу працівників Тернопільськї філії Суспільного. Редакція новин готова працювати в посиленому режимі.

Менеджер UA: ТЕРНОПІЛЬ Юрій Кійко розповів про те, як філія працює в умовах карантину: «Вжито заходів для запобігання поширенню коронавірусу. Зокрема ряд працівників переведено в режим віддаленої роботи. Скасовано екскурсії. Обмежено доступ в приміщення філії. Максимально обмежено кількість працівників, які забезпечують ефір. Розглядається можливість змін в організації роботи підрозділу новин. Працівникам роздано маски із запасів філії».

З 18.03.2020 працівники перебуватимуть на робочих місцях виключно в масках. Виготовлено дезрозчин і проводиться регулярна обробка дверних ручок. Також, за словами менеджера,  проведено інструктаж керівників структурних підрозділів щодо правил поведінки під час епідемії.

«Ми не можемо у цей час просто зупинити роботу, але варто також і потурбуватись про здоров’я наших колег. Спільно вирішили, що в інший режим роботи перейдуть ранківці. Вони виходимуть на роботу тоді, коли матимуть записи, а також монтуватимуть дайджести, які ми будемо транслювати у відрізку з сьомої до дев’ятої ранку. Вдома колеги працюватимуть над попередно відзнятими матеріалами, а також робитимуть матеріали, які ми зможемо опублікувати на сайті та в соцмережах. Дещо планують прописувати по скайпу, або проситимуть людей відзняти свої відеокоментарі. Готуватимуть тексти. Завдання  Суспільного зараз забезпечити інформаційні потреби нашої аудиторії, людям треба повідомляти свіжу інформацію, тримати в курсі подій, це заспокоює»,— розповіла продюсерка UA:ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас.

Нагадаємо, телевізійний і радійний ефіри Суспільного Тернопільщини можна знайти на цифрових платформах (ФейсбукІнстаграм) та на нашому сайті.