На UA: ТЕРНОПІЛЬ стартував проєкт «Виборчий округ»

На UA: ТЕРНОПІЛЬ стартував проєкт «Виборчий округ»

12 лис. 2019

1 листопада на UA: ТЕРНОПІЛЬ розпочалась підготовка до старту нового сезону суспільно-політичного проєкту «Виборчий округ». У його межах журналісти аналізують роботу новообраних депутатів Верховної Ради за 100 днів після виборів.

Цієї п’ятниці о 19:20 в ефір телеканалу UA: ТЕРНОПІЛЬ вийде перша програма нового сезону проєкту «Виборчий округ». В ній взяв участь народний депутат, що представляє у Верховній Раді мешканців Тернополя — Андрій Богданець.

«Запитували про проект бюджету, формулу Штайнмаєра та ринок землі, але звісно ж найбільше питань було до його роботи на окрузі, розуміння проблем міста та варіанти їх вирішення. Ми надіслали листи із запрошеннями на наш проект усім депутатам-мажоритарникам нашої області. Маємо надію, що кожен з них візьме участь в нашому проєкті. Ми, нажаль, маємо негативний досвід співпраці із депутатами Верховної Ради 8 скликання, тоді на наші запрошення відгукнулись лише два народні обранці», — прокоментувала старт проєкту керівниця ТО «Тема дня», ведуча Ганна Василенко.

Народним депутатам надіслали офіційні листи-запрошення на проєкт «Виборчий округ». Програму планують записувати до 22 листопада — у дні, визначені Верховною Радою для роботи з виборцями в округах. Якщо обранець із різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде не 26-хвилинна, а скорочена до 13 хвилин програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти й оцінюватимуть мешканці округу.

Нагадаємо, що за підсумками проєкту «Виборчий округ: Співбесіда»: 69 кандидатів отримали запрошення на UA: ТЕРНОПІЛЬ.