Продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ долучилася до Дня кар’єри у Тернополі

Продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ долучилася до Дня кар’єри у Тернополі

8 лис. 2019

7 листопада у Тернополі відбувся День кар’єри «Новий формат». Ініціатором і організатором заходу став Молодіжний центр Тернополя. Це подія для студентів і всіх тих, хто хоче знайти хорошу професію чи визначитись з майбутньою роботою. 

На івенті можна було познайомитись з роботою компаній в різних сферах, дізнатись деталі певної професії від людей, які там працюють, взяти багато корисного від спікерів і навіть пройти співбесіду для подальшого працевлаштування.

Продюсерку Тернопільської філії Суспільного Зоряну Биндас запросили розповісти учасникам про ефективні комунікації та про її особистий досвід самопрезентування.

«Цього року, окрім представлення вакансій, гості заходу мали можливість побувати на лекціях та майстер-класах на теми лідерства, емоційного інтелекту, самопрезентації тощо. Мене запросили розповісти про харизму. Тема звучала «Як себе продавати», однак я жартома закреслила букву «р» і дещо змінила назву на «Як себе подавати». Говорила також про харизму як про те, що дає нам ресурс, про роботу над власним іміджем, — прокоментувала Зоряна Биндас.

Вона розказала про власний досвід самопозиціонування у соціальних мережах, а також про те, як люди часто формують думку про когось на основі інформації соцмережах. «Працювати з прогресивною молоддю для мене завжди в кайф, вчора гості заходу гарно йшли на контакт, дискутували, висловлювати припущення і свої думки на тему виступу, мені було це приємно» — прокоментувала продюсерка.

Окрім іншого, UA: ТЕРНОПІЛЬ долучився як інформаційний партнер. На заході також працювала лінійна продюсерка телебачення Лариса Михальська, вона розповідала зацікавленим про Тернопільську філію, як працює радіо, а також канал.

Нагадаємо, що 28 та 29 жовтня на UA: ТЕРНОПІЛЬ команда Суспільного спілкувалася із учасниками програми «Державотворець».