UA: ТЕРНОПІЛЬ став інформаційним партнером дводенного фестивалю «Інструмфест-2019»

UA: ТЕРНОПІЛЬ став інформаційним партнером дводенного фестивалю «Інструмфест-2019»

19 сер. 2019

 

17-18 серпня у Заліщиках відбувся «Інструмфест» – фестиваль інструментальної та симфонічної музики, метою якого є популяризація української музики, поезії та живопису, а також привернення уваги громадськості до унікальності Дністровського каньйону та містечка Заліщики.

На фестивалі виступили Тернопільський симфонічний оркестр та гурт «Рококо», діяла фотовиставка «Заліщики колись і тепер» та відбувся показ польського фільму «Колись ми станемо щасливими».

Тернопільська філія Суспільного надала інформаційну підтримку заходу. Протягом двох днів ведуча програми «Файний ранок» на UA: ТЕРНОПІЛЬ Ірина Прокопишин працювала ведучою фестивалю та поділилася своїми враженнями: «Для Суспільного можливість підтримати інформаційно потрібну ініціативу, адже так багато справді унікальних локацій залишається поза увагою людей, а нам є що показати. Заліщики – одне із таких місць і ми хочемо, щоб воно розвивалося як європейське туристичне містечко. Це перший такого формату фестиваль інструментальної симфонічної музики».  

Окрім Ірини Прокопишин фестивальні дні вели  Михайло Павлентий та Мирослава Муквич – ведучі програми «Файний ранок».

Також «Новини на Суспільному. Тернопільщина» зробили сюжет про відкриття фестивалю, який можна переглянути за посиланням: https://te.suspilne.media/news/34975, а про те, як планувався фестиваль, можна дізнатися від організаторки «Інструмфест» у програмі «Файний ранок» у відео: https://youtu.be/mBSDKo0cI3o.

Нагадаємо, що «Файний ранок» на UA: ТЕРНОПІЛЬ повернувся на екрани з новою студією, детальніше на сайті UA: ТЕРНОПІЛЬ за посиланням: https://te.suspilne.media/articles/2471.