До Міжнародного дня захисту дітей на UA: ТЕРНОПІЛЬ провели екскурсію для дітей з інвалідністю

До Міжнародного дня захисту дітей на UA: ТЕРНОПІЛЬ провели екскурсію для дітей з інвалідністю

30 тра. 2019

30 травня  на  UA: ТЕРНОПІЛЬ провели екскурсію для дітей з інвалідністю. Протягом декількох годин вони відвідали радійну студію та студію програми «Файний ранок», побачили, як і де монтуються відеоролики та як працює телебачення «зсередини».

Режисер Людмила Пиріг, яка проводила екскурсію, розповіла: «Я маю великий досвід роботи з дітьми, навіть працювала ведучою дитячої програми на нашому каналі і був колосальний фідбек телеаудиторії. Тому, коли до філії приходять юні гості, я з радістю спілкуюсь з ними, показую наші студії, розповідаю  про Суспільне, навіть придумую різні інтерактиви. Коли до  нас завітали діти з реабіталіційного центру, то попередній досвід став мені в нагоді. Діти пробували себе в ролі ведучих новин, операторів, режисерів. Мені здається, нам вдалося з користю та приємністю провести час».

Продюсерка UA: ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас зазначила, що впродовж двох тижнів відбуватиметься обласний марафон «З турботою про дитину», присвячений Міжнародному дню захисту дітей, в рамках якого і була запланована екскурсія дітей до Тернопільської філії Суспільного мовника.

«Суспільне завжди відкрите для людей, бо, власне, для них ми й працюємо. Нам цікава думка молодого покоління, свіжий погляд на якісь звичні для нас речі. Діти з інвалідністю змушені долати певні виклики, але вони  із запалом  долучаються до тих процесів, які їх оточуть, тому дуже важливо залучати їх якомога частіше до різних проектів», - розповіла Зоряна Биндас.
Відеоролик екскурсії можна переглянути  на Facebook сторінці Суспільного мовника Тернопільщини.