Команда Суспільне Тернопіль переїхала у нове приміщення

Команда Суспільне Тернопіль переїхала у нове приміщення

6 січ. 2023

Наприкінці 2022 року команда Тернопільської філії Суспільного переїхала в нове орендоване приміщення за адресою Руська, 17. Воно оптимізоване під потреби команди Суспільне Тернопіль та дозволяє суттєво економити бюджетні кошти.

«Нове приміщення має автономне опалення та кондиціонування, що дає можливість для комфортної праці людям. Менша площа у порівнянні з попереднім — відповідно менші видатки на утримання. Загалом, переїзд дозволяє економити у понад два рази, а за окремими статтями видатків, наприклад на опаленні, — вдесятеро, — каже менеджер Суспільне Тернопіль Юрій Кійко.Розміщення на центральній вулиці міста також зручніше для працівників. Як на мене, це ще й символічно. Зараз ми в центрі руху — як інформаційно, так і локаційно».

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільного на Тернопільщині

Під час переїзду теле-, радіо- та діджитал-виробництво не призупинялося. Зараз Суспільне Тернопіль продовжує працювати у звичайному режимі

Маєте інформацію для журналістів Суспільного Тернопіль? Повідомляйте:

Нагадаємо, на приміщення філії за адресою бульвар Шевченка, 17, де історично розташовувалося Суспільне Тернопіль, зареєстровано право комунальної власності за Тернопільською обласною радою ще у 2018 році. Оскарження відповідних рішень та дій в судовому порядку не призвели до вирішення проблеми на користь Суспільного, а тому Суспільне Тернопіль було змушено переїхати у нове приміщення.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні новини від команди Суспільне Тернопіль: