Документальний фільм «Вчителі України» 一 прем’єра на Суспільне Тернопіль

Документальний фільм «Вчителі України» 一 прем’єра на Суспільне Тернопіль

10 лют. 2022

13 лютого о 17:15 дивіться на телеканалі UA: ТЕРНОПІЛЬ прем’єру документального фільму «Вчителі України». Від Чернігова до Одеси, від Закарпаття до Авдіївки — документальна стрічка розповідає 9 історій, які змінять ваше уявлення про вчителювання.

Читайте також: Вечори п’ятниці 一 із джазом: телеверсія «Пап-Джаз-Фест» на регіональних каналах Суспільного

Проєкт зняла громадська спілка «Освіторія»* до 30-річчя незалежності України та 5-ї річниці національної премії «Global Teacher Prize Ukraine». Автори фільму «Вчителі України» проїхали 4,5 тисячі кілометрів та відвідали більш як 10 віддалених містечок та сіл, аби розповісти телеглядачам про відданих справі вчителів, які ламають стереотипи про цю професію. 

Суспільний мовник щороку інформаційно підтримує проєкти «Освіторії» та премію «Global Teacher Prize Ukraine». Восени регіональні телеканали Суспільного транслювали церемонію наживо із Софійської площі Києва.

Читайте також: Національний відбір на Євробачення-2022: де дивитися і слухати

«Нам важливо розповідати всій Україні про вчителів, які більше ніж просто навчають наших дітей. Показувати креативні ініціативи й підходи викладачів з різних куточків країни, про те, що вчитель — це значно більше в житті дітей, ніж просто 45 хвилин уроку. Цього року ми також знайомитимемо глядача програми “Ранок на Суспільному” з номінантами національної премії, плануємо пряму трансляцію нагородження переможців», — розповіла креативна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Катерина Жуліна.

Онлайн дивитися телеканали Суспільного можна на сайтах регіональних філій

* Громадська спілка «Освіторія» — неприбуткова організація, що розвиває освіту в Україні. Global Teacher Prize Ukraine — національна премія для вчителів, проєкт спілки «Освіторія». Проходить з 2017 року.