Фільм «Печерні» команди Суспільного Тернополя покажуть у печері «Млинки»

Фільм «Печерні» команди Суспільного Тернополя покажуть у печері «Млинки»

1 гру. 2021

 У п’ятницю, 3 грудня, у печері «Млинки» Суспільне Тернопіль та тернопільські спелеологи покажуть фільм «Печерні».

«Показ відбудеться у вхідних залах печери Млинки. Потрапити туди можуть всі, адже зали досить просторі. З собою слід взяти сидіння з пінки, або щось інше, щоб зручно вмоститись. А також одягнутись тепло, адже в печері 9 градусів тепла. Після перегляду фільму відвідувачі зможуть потрапити на екскурсію та пройтись нескладним туристичним маршрутом. Показати фільм про печери у печері — це атмосферно, ліпшого місця й не придумаєш», — розповіла продюсерка Суспільне Тернопіль Зоряна Биндас.

Організувати показ в печері — ідея спелеолога Юрія Зарембського, який знімався у фільмі «Печерні».

«Такого ще ніхто тут не робив. Ми змонтуємо екран для перегляду фільму в вхідному залі печери Млинки. Переглянемо фільм там, де темрява і тиша», розповів спелеолог Юрій Зарембський

Нагадаємо, що фільм-експедиція «Печерні» відбувся на Суспільному.

Інформація про показ фільму «Печерні» у «Млинках» також у події заходу.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитись UA: ТЕРНОПІЛЬ можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.