У Тернопільській філії обговорили Проєкт колективного договору Суспільного

У Тернопільській філії обговорили Проєкт колективного договору Суспільного

16 лис. 2021

16 листопада відбулись збори трудового колективу Тернопільської філії Суспільного, на яких обговорили Проєкт колективного договору на 2021-2026 роки.

«На зборах виступила Козак Наталія (провідний юрист) з інформацією про відмінність нового та діючого колективних договорів. Учасники зборів обговорили деякі положення нової редакції колективного договору, зокрема тривалість додаткової відпустки. Було подано три кандидатури на представництво філії на збори трудового колективу (конференцію) АТ "НСТУ". В результаті голосування представляти інтереси трудового колективу було обрано Івана Заяця (фахівець)», - розповів подробиці зустрічі менеджер Суспільного Тернополя Юрій Кійко.

На  зборах запропонували зміни до колективного договору та обрали делегата для представлення інтересів працівників філії на загальній конференції колективу Суспільного з урахуванням побажань щодо тривалості додаткової оплачуваної відпустки за ненормований робочий день і можливостей матеріального заохочення за підсумками роботи працівників.