Міжнародний танцювальний фестиваль Space Swing — наживо на Суспільному

Міжнародний танцювальний фестиваль Space Swing — наживо на Суспільному

17 вер. 2021

У суботу, 18 вересня, о 21:50 на усіх регіональних телеканалах Суспільного, зокрема UA: ТЕРНОПІЛЬ, покажуть пряму трансляцію з головної події Міжнародного танцювального фестивалю Space Swing у Дніпрі. Орієнтуватися у тому, що відбувається на паркеті, допоможуть коментатори, глядачам запропонують серію інтерв’ю з танцівниками, а ще команда Суспільного Дніпра підготувала відеоролики «Танцюємо вдома», з якими всі зможуть навчитися простих рухів танцю соло-джаз. 

Читайте також: Як втілити телепроєкт через конкурс «Створюй із Суспільним-2022». Zoom-конференція з Марією Фрей

«Сам фестиваль відбуватиметься протягом кількох днів, глядачі Суспільного у кожному регіоні побачать найбільш видовищні моменти конкурсної та позаконкурсної частин фестивалю. Це новий досвід для нас — транслювати подію такого формату й стилю. Фактично, ми зазирнемо на “закриту” кабаре-вечірку з танцями різного професійного рівня. Такий собі нічний вишуканий квартирник під супровід “живого” бенду та класичних свінгових композицій у ніч з 18 на 19 вересня», — розповів продюсер Суспільного Дніпро Влад Зінкевич.

«Трансляція відбудеться з найяскравішої події фестивалю — головної вечірки у кіностудії “Контрабас”, — розповідає співорганізаторка фестивалю Марія Винарська.  —  Це найочікуваніша частина кожного танцювального івенту, бо саме тут всі отримують 8 годин соціальних танців та спілкування, виступ “живого” бенду, змагання, а також підготовлені виступи».

Читайте також: «Створюй із Суспільним» — це про взаємну повагу, — відгуки переможців конкурсу про співпрацю з мовником

Цьогорічний Space Swing — третій фестиваль свінгових танців у Дніпрі. Концепт фестивалю — джазовий нон-стоп мікс трьох напрямів та кольорів: музика, танці та ретро-стиль. Організатори розповідають, що у межах події відбудуться майстер-класи від викладачів світового рівня і соціальні танці на вечірках та у форматі опен-ейр. Паралельно з програмою для танцюристів, щороку зі свінговою музикою, танцями та ретро-культурою знайомлять містян. 

Організатори сподіваються, що співпраця з Суспільним і велика аудиторія по всій країні залучить більше людей до танцювальних шкіл і клубів, адже на подію їдуть гості з Києва, Одеси, Львова, Харкова та країн Євросоюзу.

Танцювальний фестиваль Space Swing триватиме у Дніпрі з 17 до 19 вересня. З програмою заходу можна познайомитись на сайті події.

Крім телевізійної трансляції на всіх регіональних телеканалах Суспільного, подію можна буде переглянути онлайн на фейсбук-сторінці Суспільне Дніпро.

Нагадаємо, регіональні Суспільні мовники разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.