Суспільне Тернополя запрошує на передпокази проєктів-переможців конкурсу «Створюй з Суспільним»

Суспільне Тернополя запрошує на передпокази проєктів-переможців конкурсу «Створюй з Суспільним»

28 сер. 2021

2 вересня о 16: 00 у приміщенні Суспільного Тернополя (бульвар Тараса Шевченка,17) команда регіонального  мовника та продакшенів організовують передпокази «Історії (не)забутих сіл» та «Мистецтво жити». Це проєкти, які перемогли торік у конкурсі «Створюй із Суспільним».

Зокрема, покажуть серію про хутір Кулеби з «Історій (не)забутих сіл». Цей проєкт на  замовлення Суспільного виготовляло ПП «Файне місто», та представлять історію гончара, яку розповіли Уляна Джигринюк та Макс Мельник.

  Читайте також: «Створюй із Суспільним — 2022». Стартує відкритий відбір регіональних телепроєктів

 «Минулого року ми обрали найкращих, щоб втілити їхні ідеї, які, на нашу думку, є актуальні для регіону. Ці команди перемогли в конкурсі «Створюй з Суспільним». Два проєкти з трьох вже частково реалізовано, третій ще в процесі. Крім того, вже завершили роботу над одним документальним фільмом та працюємо над іншим, це наші менші спецпроєкти на аутсорсі. Насправді, я кайфую, коли бачу результат. Скажімо, серію про Кулеби я дивилась разів 20. І не тому, що потрібно було робити багато правок, якраз навпаки. Поважний пан, який розказує там про своє життя, настільки мене зворушив, що я переглядала знову і знову. Я щаслива, що ми можемо розказати історії таких людей», — розповіла продюсерка Суспільного Тернополя Зоряна Биндас.

Окрім того, команда Суспільного розповість  про новий відбір «Створюй із Суспільним», який стартував 18 серпня, та про умови співпраці із Суспільним.

Вхід вільний, передпоказ безкоштовний. Захід проводитиметься згідно з карантинними обмеженнями, тому масковий режим та дистанціювання – обов’язкові.

Проєкти «Істрії (не) забутих сіл» та «Мистецтво жити» покажуть в ефірі усіх регіональних мовників Суспільного у вересні. Стежте за анонсами на  сайті Суспільного Тернополя.

Нагадаємо, минулого року на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» відібрали 68 проєктів: 29 телеглядачі Суспільного побачать до кінця року. Ще 39 проєктів команда Суспільного відібрала у довгий список. 

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитись Суспільне UA: ТЕРНОПІЛЬ  можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.