«Друге дихання» — команда Суспільного Тернополя запускає подкаст про людей, які змінили професію

«Друге дихання» — команда Суспільного Тернополя запускає подкаст про людей, які змінили професію

19 сер. 2021

На Суспільному Тернополя стартував подкаст «Друге дихання». Над проєктом працює діджитал-команда філії. В кожному епізоді журналісти розмовляють із людьми, які зі зміною професії кардинально змінили своє життя.

     Читайте також: Про ритми Тернополя – «Шум твого міста» незабаром на UA: ТЕРНОПІЛЬ

«Це історії успіху людей, які не бояться ризикувати і починати все з початку. У першому епізоді про своє життя і діяльність розповів художник Рустам Давлетов, який, пропрацювавши банкіром 11 років залишив цю роботу і почав писати картини», розповіла ведуча проєкту, фахівчиня діджитал-відділу Суспільного в Тернополі Ірина Терлюк.

В наступному епізоді про свою рішучість і особисті зміни розповість Наталія Галицька, яка мала можливість залишитися на постійне місце проживання у США, та обрала Україну. Працювала заступницею голови Тернопільської обласної державної адміністрації, але покинула чиновницьку посаду, з міста переїхала жити на хутір і стала письменницею. Також в одному з епізодів художниця Олеся Гудима розкаже, чому відмовилася від професії журналіста і зайнялася творчістю та чи легко це вдалося. Історії людей у цьому подкасті будуть корисними для всіх, хто хоче долати стереотипи й рухатися вперед.

Перший епізод  «Другого дихання» про банкіра, який став художником слухайте тут: http://surl.li/aczzo.

 

Наступний епізод вже незабаром, тому стежте за нашими новинами на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.

Нагадаємо, що регіональні суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Фото надані героями спецпроєкту.