Про ритми Тернополя – «Шум твого міста» незабаром на UA: ТЕРНОПІЛЬ

Про ритми Тернополя – «Шум твого міста» незабаром на UA: ТЕРНОПІЛЬ

12 сер. 2021

У вересні в ефір UA: ТЕРНОПІЛЬ виходитиме серія із семи коротких міжпрограмних роликів під назвою «Шум твого міста» про повсякденне життя тернополян. Відеозйомки відбувалися у центрі міста, на тернопільській набережній та на інших локаціях, які створюють атмосферу міста такою, якою її бачить житель Тернополя чи турист.

Читайте також: «Це можливість навчитися новому», — Лілія Лобур про роботу в «Ранку на Суспільному»

«Ми відзняли короткі ролики про те, як звучить місто в різні частини дня. Там і годинник на Катедрі, і галас біля фонтану, і ранковий тролейбус, і теплохід на ставі». Ідея створити такі міжпрограмки належить колегам із Буковини. Мені особисто дуже сподобався такий формат. Він "живий", показує короткі моменти з нашого повсякдення, відразу створює настрій і занурює в атмосферу. Цього досягають з допомогою того, що окрім хорошої картинки, є ще й дуже яскраві інтершуми»,— розповіла продюсерка Суспільного Тернополя Зоряна Биндас.

Дивитись Суспільне UA: ТЕРНОПІЛЬ  можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.