«Це можливість навчитися новому», — Лілія Лобур про роботу в «Ранку на Суспільному»

«Це можливість навчитися новому», — Лілія Лобур про роботу в «Ранку на Суспільному»

8 лип. 2021

15 липня виповниться рік із часу прем’єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Тернопільщину та її мешканців телеглядачі всієї України дізнаються від спецкореспондентки Лілії Лобур.

«Дотримуватися дедлайнів, знаходити творчі рішення, нестандартні локації для зйомок, — досвід, який я здобула тут, у “Ранку на Суспільному”. Герої наших сюжетів люди, які кардинально змінили свої життя, пішли проти обставин, творчі особистості — вони надихають. Вони варті того, щоб про них дізналася уся країна. Для мене бути кореспондентом Ранку це можливість проявити себе, навчитися новому, вдосконалити власні професійні якості. Приємно, коли люди вперше дізнаються про нашу програму, а потім пишуть, що тепер дивитимуться “Ранок на Суспільному”, що їм подобається те, як ми працюємо»,розповідає Лілія Лобур.

Разом з журналісткою працює відеограф Юрій Заяць. Про їхню командну роботу Лілія розповідає так: «Юрій Заяць теж уже вивчив специфіку роботи у програмі, практично наперед знає, які кадри і дозйомки нам будуть потрібні для монтажу. Завдяки йому наші сюжети   якісно відзняті».

За рік команда відзняла десятки різних історій, серед них сюжети із рубрики «Код нації», наприклад, історія про тернопільського Котигорошка Ігоря Хому, який робить меблі з коренів дерев та сюжет про Ірину Валецьку, що виготовляє капелюхи із соломи

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: ТЕРНОПІЛЬ та інших регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

Дивитись Суспільне UA: ТЕРНОПІЛЬ  можна в ефірі та онлайн на сайті філії, оперативну інформацію про події Тернопільщини шукайте на сайті Суспільне│Новини та на Фейсбук-сторінці філії.