На вулиці Коновальця у Тернополі сталася аварія на газопроводі

17:47, 6 лис. 2019
 
На вулиці Коновальця у Тернополі сталася аварія на газопроводі

UPD: Газопостачання до 18 будинків відновили. Про це повідомив черговий управління цивільного захисту населення Ярослав Скалецький. За його словами, три котельні, які обслуговують ці будинки, відновили робту.

Через аварію на газопроводі в Тернополі немає газу у 18 будинках на 4 вулицях міста. Це - вулиці Коновальця, Бандери, Галицька та Злуки. 

Газопровід прорвало на вулиці Коновальця близько 16 години. Зараз його ремонтують 10 працівників "Тернопільміськгазу". Доки триватиме ремонт не знають, повідомив "Новинам" Тернопільської філії Суспільного головний інженер "Тернопільміськгазу" Володимир Дацкун. За його словами, ймовірна причина пошкодження - корозія труби.

Як розповів Володимир Дацкун, вогонь погасили о 18 годині. 

Також через цю аварію комунальне підприємство "Тернопільміськтеплокомуненерго" відключило три котельні на вулицях Галицька, 40, Лемківська, 23 і проспекті Степана Бандери, 47

Коментувати ситуацію на місці події працівники міськгазу та рятувальники відмовилися. За словами речниці пожежено-рятувальної служби області Ірини Крупи, травмованих під час аварії не було.