UA: ТЕРНОПІЛЬ підготував до Різдва святкові ролики

UA: ТЕРНОПІЛЬ підготував до Різдва святкові ролики

11 січ. 2019

До різдвяних свят команда Суспільного Тернопільщини виготовила й показала серію роликів із привітаннями від тернополян. У соцмережах за 2 дні відеоролики набрали майже 20 тисяч переглядів.

У святковий період телеефір UA: ТЕРНОПІЛЬ вирішили оновити міжпрограмками про Різдво. Творча команда отримала пакет графіки й узялась до роботи з новим натхненням. Героями роликів стали жителі Тернополя, які читали вірші, колядували, грали на музичних інструментах і вітали українців з Різдвом. 

Як шукали героїв відеопривітань, розповідає головна режисерка ефіру Людмила Пиріг:

"Когось випадково зустрічали на Театральному майдані міста і пропонували привітати глядачів телеканалу. Когось запрошували прийти і заколядувати. А от бандуристку Марічку Іваніцьку просто випадково побачила, але так її спів сподобався, що я запропонувала їй знятися в нашому проекті", — каже Людмила Пиріг.

Загалом відзняли 5 роликів тривалістю від 30 до 90 секунд.

"Святковий спецпроект вийшов душевним та урочистим, люди добре його сприйняли. Дехто писав слова вдячності. Втім, найкраще говорять цифри: наші відео вподобали й поширили сотні людей, а переглянули тисячі. За святкові дні сторінку UA: ТЕРНОПІЛЬ у Фейсбуці вподобали десятки людей, а за останній тиждень у нас стало на 348 підписників більше", — розповідає продюсерка філії Зоряна Биндас.

Нещодавно команда UA: ТЕРНОПІЛЬ також запустила серію новорічних привітань і святкувала річницю шоу "Файний ранок" на "Українському радіо: Тернопіль".