Суспільне підтримає IX Форум розвитку громадянського суспільства у Тернополі

Суспільне підтримає IX Форум розвитку громадянського суспільства у Тернополі

14 гру. 2020

Телеканал UA: ТЕРНОПІЛЬ, UA: Українське радіо Тернопіль та діджитал-платформи Суспільного мовника висвітлюватимуть ІХ Форум розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій», що пройде 17 грудня у приміщенні УД «Перемога» за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 27. Від початку  заходу та до 13:00 діятиме виїзна студія Суспільного. 

«Ми вирішили стати інформаційним партнером заходу, щоб допомогти людям отримати практичні інструменти для розв’язання конкретних проблем, а також на наших платформах пояснити, що таке громадський активізм та чому він важливий для суспільства. На заході діятиме наша виїзна студія, працюватимуть журналісти, ми вийдемо у прямий ефір, а також висвітлимо захід ввечері в рамках програми «Сьогодні. Головне». Наші радіослухачі зможуть почуть про дійство о 12:15, в ефірі програми «Про нас», розповіла продюсерка Суспільного Тернополя Зоряна Биндас

Зазначимо, що основна сцена Форуму розміщуватиметься у НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55).  Очікується, що у роботі Форуму візьмуть також участь представники ОГС з інших країн (Польщі, Норвегії, Швеції, Словаччини, Сполучених Штатів Америки), медіа, дипломатичний корпус, представники донорських організацій та органів влади.

Регіональні події Форуму розвитку громадянського суспільства «Імунітет до ілюзій» проводяться регіональними партнерами у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) і Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. 

 «Форум розвитку громадянського суспільства у Тернополі відбувається вперше. Раніше відбувався лише в Києві, а цього року пройде одночасно у 25-ти регіонах України. Одна з подій кожної області буде транслюватись на всю Україну. Наша представлена у незвичному форматі - Instagram Stories. Учасники побачать історію громадського сектору за останні 10 років та дізнаються, чому важливо формувати спільноту активних громадян у різних секторах суспільного життя. Окремо формуємо інтерактивну презентацію у форматі «сторіс», — зазначила  виконавча директорка ГО  «Центр громадського моніторингу та аналітики» Марія Іщенко

Організатори зазначають, що всі майданчики працюватимуть у строгій відповідності до умов карантину. До участі у Форумі запрошуються всі зацікавлені представники громадського сектора, державних інституцій, міжнародних організацій, а також медіа.  

Інформація про Форум «Імунітет до ілюзій» в Тернополі за посиланням.

Зареєструватися  можна тут: https://forum.ednannia.ua/.

Програму заходу знаходьте на сторінці Центр громадського моніторингу та аналітики.