Гранд-фінал Дитячого Євробачення — на UA:  ТЕРНОПІЛЬ

Гранд-фінал Дитячого Євробачення — на UA: ТЕРНОПІЛЬ

27 лис. 2020

У неділю, 29 листопада о 18:00 відбудеться Гранд-фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2020. Суспільне транслюватиме подію на кількох платформах одночасно.

Читайте також: Українці за свою країну: як голосувати на Дитячому Євробаченні-2020

Усі охочі зможуть обрати зручний для себе варіант, щоб вболівати за представника України Олександра Балабанова.

Суспільні телеканали

Глядачі телеканалів UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА, а також регіональних суспільних телеканалів, зокрема і UA: ЛЬВІВ, дивитимуться прямий ефір.

Онлайн-платформи

Прихильники діджиталу зможуть подивитися Гранд-фінал на таких ресурсах:

Що буде на Дитячому Євробаченні-2020

Коментуватиме трансляцію ведучий телеканалу UA: ПЕРШИЙ Тімур Мірошниченко. Речницею для оголошення 12 балів від українського журі стане представниця України на Дитячому Євробаченні-2019 Софія Іванько.

Крім записаних номерів учасників конкурсу, глядачі побачать живі включення, де представник України на Дитячому Євробаченні-2020 Олександр Балабанов спілкуватиметься з ведучими з Варшави. Він виступить під номером 11 із піснею «Відкривай».

Як все відбувалося

Українська делегація на початку листопада побувала у Варшаві, де Олександр Балабанов записав свій виступ на сцені Дитячого Євробачення-2020, який покажуть під час Гранд-фіналу.

Про цьогорічну підготовку учасника України на Дитяче Євробачення Олександра Балабанова можна дізнатися у програмі «Щоденники Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2020», знятий командою телеканалу UA: ПЕРШИЙ. Співак покаже, як він щодня готується до конкурсу та розповість про свою родину, близьких і друзів.

Зазначимо, Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2020» відбудеться дистанційно за участі 12 країн. Україна може голосувати за свого учасника.

Дивіться Дитяче Євробачення-2020 на Суспільному 29 листопада о 18:00.
Нагадаємо, 23 листопада розпочався тиждень Дитячого Євробачення-2020. З цієї нагоди Олександр Балабанов розповів про деталі власного виступу.