Віктор Дяченко — новий ведучий «Ранку на Суспільному»

Віктор Дяченко — новий ведучий «Ранку на Суспільному»

16 лис. 2020

16 листопада у команді ведучих програми «Ранок на Суспільному» відбулися зміни. У парі з Ольгою Топольницькою ранкове розважальне шоу почав вести Віктор Дяченко, який замінив Олеся Гарджука. Ольга та Віктор чергуватимуться з іншою парою ведучих — Олександром Єльцовим та Антоніною Антошею тиждень через тиждень. 

Віктор Дяченко навчався у Миколаївському національному університеті ім. В.О.Сухомлинського. Здобув філологічну освіту, згодом — редакторську, журналіста. З 2-го курсу поєднував роботу і навчання. Працював 4 роки ведучим ранкової програми на телеканалі «Миколаїв», що згодом став філією Суспільного — UA: МИКОЛАЇВ. До команди «Ранку на Суспільному» долучився спочатку як ведучий авторської рубрики про фактчекінг.

«Завжди отримував задоволення саме від ранкового формату. Адже ти перший, з ким прокидаються люди. Ми всі знаємо, що ранкові шоу — це програми фонового перегляду. Це коли глядачі готують сніданок, чистять зуби, але на фоні з ними ти — розповідаєш, інформуєш, налаштовуєш на позитивний день, це надихає. Робитимемо ранок максимально корисним та інформативним. Але про жарти й усмішку теж не забуваю, адже це початок дня», — сказав Віктор Дяченко, новий ведучий «Ранку на Суспільному».

Для «Ранку на Суспільному» Віктор продовжить готувати рубрику про фактчекінг, а також не припинятиме подорожі цікавими місцями Києва, розповідаючи про них глядачам. 

«Віктор — це історія про те, як людина була готова до здійснення своїх мрій. Зайшов у «Ранок» як автор рубрик, але цікавився не суто своєю роботою — розбирався, як верстаються випуски,  пишуть підводки ведучі,  брав на себе найскладніші завдання — включення з Маріїнського палацу,  присяги курсантів ліцею імені І. Богуна.  Він просто був готовий до будь-яких можливостей у своєму житті.  Тому коли така нагода — пошук ведучого — трапилася,  Віктор і це використав на повну — на кастингу був найкращим», — прокоментувала Наталка Волянюк, шефредакторка проєкту «Ранок на Суспільному».

Читайте також: Удосконалюйте українську разом із Суспільним

«Я дуже люблю людей, у яких горять очі. Віктор — це явний приклад наполегливості, творчості та харизматичності. Такий юний, але вже вміє тримати аудиторію, а, як на мене, це головний фактор для будь-якого телеведучого», — зазначив Володимир Ладижець, виконавчий продюсер дирекції телебачення.