День виборів на Суспільному Тернополя

День виборів на Суспільному Тернополя

23 жов. 2020

25 жовтня, у день голосування на місцевих виборах,  команда Суспільного Тернополя працюватиме у посиленому режимі:

О 12:10 та о 17:10 — випуск новин на Українському радіо Тернопіль про день виборів у нашій області.

О 14:00 та о 17:00 — випуск новин на телеканалі UA: ТЕРНОПІЛЬ.

З 19:00 по 20:00 — підсумкова інформаційно-аналітична програма «Сьогодні: Головне», основні події у день голосування.

З 20:00 — буде транслюватися суспільна студія про місцеві вибори в Україні.

17:20 — підсумкова інформаційно-аналітична програма «Тема дня» на Українському радіо Тернопіль, яка буде присвячена перебігу голосування.

Команда новинарів Суспільного Тернополя працюватиме у неділю цілодобово: вдень –  в посиленому режимі, а вночі ситуативно реагуватиме на основні події регіону. Про це розповів шефредактор телеканалу UA: ТЕРНОПІЛЬ Ігор Бенцал.

«Протягом всіх передвиборчих перегонів ми зробили максимум для того, аби глядач міг зробити об’єктивні висновки, проаналізувати діяльність та обіцянки кандидатів у депутати. В неділю плануємо висвітлювати день виборів, говорити про те, як проходить голосування на різних виборчих дільницях, повідомляти про можливі порушення. Впродовж дня працюватимуть наші новинарі, які готові до прямих включень, а ввечері чекаємо експертів у студії», — розповіда продюсерка Суспільного Тернополя Зоряна Биндас.

 «Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

 За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».

 Нагадаємо, що на Суспільному Тернополя продовжує виходити в ефір суспільно-політична програма “Виборчий округ. Місцеві”.