«Життя домашніх тварин на карантині» - журналісти UA: ТЕРНОПІЛЬ відзняли серію відео

«Життя домашніх тварин на карантині» - журналісти UA: ТЕРНОПІЛЬ відзняли серію відео

29 кві. 2020

Карантин  –  непростий період не лише для людей. Свою поведінку і звички за таких умов можуть змінити й домашні тваринки.                       

UA: ТЕРНОПІЛЬ вирішили показати, як проживають карантин їхні «співмешканці». Відеосерія «Життя домашніх улюбленців на карантині» – це короткі ролики, частина яких опублікована на сторінці Суспільного у мережі Фейсбук.

 

 

«Цей проект ми вирішили розпочати, аби перемкнути увагу людей із коронавірусної тематики на позитивніші моменти», – розповіла ініціаторка проекту фахівчиня діджитал відділу Наталія Рак. – У мене виникла така задумка, її підхопила колега Ірина Моргун. Порадилися у якій формі це подаватимемо і почали роботу над новим проєктом. Відеоролики з підписами про життя тварин та їхні звички публікуємо у фейсбуці та інстаграмі, адаптовуємо для сторіс у цих соцмережах».

«Не кожному котові подобається, що його господарі щодня безвилазно сидять у хаті і в будні, і в свята. Не кожен пес може спокійно пережити численні прогулянки, якими раніше його так не вимучували. Не всі папуги та хом’ячки ладні спокійно дивитися на жваві дитячі обличчя по той бік клітки. Тому аби краще їх зрозуміти й підтримати, ми розпочинаємо нову відео серію – «Життя домашніх улюбленців на карантині», – жартує фахівчиня Суспільного в Тернополі Ірина Моргун.

 

Розпочали з котів. У планах інші домашні тваринки в тому числі й екзотичні. Тому шукайте нас  у Фейсбуці.

Нагадаємо, що Журналісти Суспільного Тернопільщини у коротких відеороликах закликали тернополян святкувати Пасху вдома, а також розповіли про те, як вони самі будуть відзначати великодні свята.