«Тернопіль на карантині» — журналісти Суспільного створили групу для обміну думками

«Тернопіль на карантині» — журналісти Суспільного створили групу для обміну думками

7 кві. 2020

Через пандемію, спричинену вірусною інфекцією COVID-19,  та у зв’язку зі збільшенням кількості інфікованих в Тернополі та області, команда Суспільного Тернопільщини  заснувала спільноту «Тернопіль на карантині» у мережі Фейсбук. 

Група створена для діалогу між тернополянами та для поширення достовірної інформації про карантин на одній комунікаційній платформі. Ця спільнота стане дискусійним майданчиком, де всі охочі зможуть висловитися та отримати фідбек.  Учасниками пабліку також є новинарі Суспільного, тож читачам можна там повідомляти журналістам цікаві історії чи новини їхнього села, селища, міста.

«Ми створили групу, щоб мати двосторонній зв’язок з нашою аудиторією, бо на сторінці можемо публікувати лише власні пости, а тут, в групі, дописувати можуть і всі охочі. В групі спілкування більш неформальне, люди діляться цікавими постами, обговорюють їх. Ми хочемо, щоби всі могли почуватись вільно, але, водночас, дбали про інформаційну гігієну та дотримувались культури спілкування»,  зазначила продюсерка Суспільного Тернопільщини Зоряна Биндас.

Також нещодавно  на UA: ТЕРНОПІЛЬ у спецпроєкті «Якби не карантин» розповіли про життя тернополян в умовах надзвичайної ситуації.

Разом з тим, щоб додати позитивних моментів у будні на карантині, команда Суспільного розробила серію мотиваційних картинок у стилі Love is під назвою «Карантин is». Поділитися ними можна у мережі Фейсбук за цим посиланням.