Новорічні привітання з голової площі міста показали на UA: ТЕРНОПІЛЬ

Новорічні привітання з голової площі міста показали на UA: ТЕРНОПІЛЬ

2 січ. 2020

До новорічно-різдвяних свят команда UA:ТЕРНОПІЛЬ підготувала цикл коротких відеороликів хронометражем до 1 хвилини. У цих відео перехожі вітають краян із Новим роком.

Святкові побажання вийшли в ефір у між програмний час 31 грудня та були опубліковані на сторінці UA: ТЕРНОПІЛЬ у мережі Фейсбук.

Авторка ідеї, режисерка Суспільного Людмила Пиріг, розповіла: «В нас є цікава традиція. Кожного разу 31 грудня ми з операторами виходимо на майдан, де фунуціонує наше зимове містечко для того, аби в атмосфері свята дати можливість усім бажаючим привітати зі святами тернополян. Це особлива промоція, яка збирає довкола нашої зйомочної групи велику кількість людей: ті хто має бажання привітати на камеру, а ще неймовірна кількість глядачів, які просто спостерігають за процесом. Камери, світло, робота режисера та операторів – це ще одне святкове шоу. Мені здається, що наші городяни вже знають про цю традицію та охоче до неї долучаються».

Дана традиція – записувати інтерв’ю під Новий рік, існує уже декілька років та за словами Людмили Пиріг, дозволяє Суспільному Тернопільщини стати на крок ближчими до свого глядача та слухача.

 

Тернополян вітали: Оксана БільчакАндрій ШаркевичГурт «Файні хлопці»Юлія ТомчишинІлля ЛитовченкоТетяна КорольМикола ЗаморозМарта та Софія Журавель.

Нагадаємо, що команда UA: ТЕРНОПІЛЬ підсумувала свою роботу у 2019 році. Детальніше за посиланням.