На «UA: Українське радіо Тернопіль» до Дня міста підготували новий проєкт

На «UA: Українське радіо Тернопіль» до Дня міста підготували новий проєкт

28 сер. 2019

 

До Дня міста працівники «UA: Українське радіо Тернопіль» підготували проэкт, який складається із двох частин – «Тернопіль у звуках» і «Тернопіль офіційний».

«Радіо – це передовсім звук, тому ми давно мріяли про сучасні джингли, які б розповідали про наше місто не словами, а звуками, що найбільше з ним асоціюються. Хотілося чогось настроєвого й святкового. Порадившись, вирішили зосередитися на тому, аби передати звукові емоції Тернополя в різний час доби. У результаті маємо три радіоролики, які презентували сьогодні у «Файному ранку» - місто вранці, удень і ввечері. Слухачі матимуть можливість їх почути впродовж доби. Надалі використовуватимемо їх в нашому ефірі щодня», – розповіла продюсерка Українського радіо Тернопіль Ірина Моргун.

Прослухати їх можна на нашій сторінці у мережі Фейсбук

Друга частина проєкту «Тернопіль офіційний» – це інтерв’ю з представниками іноземних делегацій, які найчастіше приїжджають до Тернополя. Редактори «UA: Українське радіо Тернопіль» цікавилися, з чим асоціюється  у них цей обласний центр, яким видається на перший погляд і на смак. Впродовж дня, у кожному з регіональних відрізків мовлення, звучатимуть думки з цього приводу представників Естонії, Литви та Польщі, які приїхали 28 серпня на святкові урочистості до Тернополя.

Також з нагоди серпневих державних свят та дня міста на «UA: Українське радіо Тернопіль» оновили студійне оформлення. Тепер фотозон стало більше. «Ми дякуємо усім, хто перед, під час чи після ефіру робить фото у нашій студії і потім розшарює їх у соціальних мережах. Ви – наші амбасадори Суспільного», – каже Ірина Моргун.