Чемпіонат світу-2023 з легкої атлетики — дивіться на Суспільному

Чемпіонат світу-2023 з легкої атлетики — дивіться на Суспільному

18 сер. 2023

З 19 по 27 серпня у Будапешті відбудеться Чемпіонат світу-2023 з легкої атлетики. Прямі трансляції змагань дивіться на сайті Суспільне Спорт, новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі) та в ефірі місцевих телеканалів Суспільного Мовлення.

Читайте також: Суспільне транслюватиме жіночий Чемпіонат Європи з волейболу

Збірна України буде представлена у 18 дисциплінах із загальної кількості 49. Загалом до заявки збірної України потрапили 30 спортсменів.

До вашої уваги розклад трансляцій змагань з 19 по 21 серпня на платформах Суспільного. Сайт Суспільне Спорт і супутниковий телеканал Суспільне Спорт покажуть всі сесії змагань наживо. В дужках буде вказана інформація про показ також і на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення.

Субота, 19 серпня

  • 9:40 – ранкова сесія змагань;
  • 19:00 – церемонія відкриття;
  • 19:50 – вечірня сесія змагань;
  • 21:00 – вечірня сесія змагань (місцеві телеканали).

Неділя, 20 серпня

Понеділок, 21 серпня

  • 19:40 – вечірня сесія змагань.

Зазначимо, на попередньому Чемпіонаті світу збірна України виборола дві медалі. Обидві нагороди здобули стрибуни у висоту: Андрій Проценко — бронзу та Ярослава Магучіх — срібло.

Ексклюзивні трансляції дивіться на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, його повноцінний запуск відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.