«Рух» — «Ворскла»: другий тур Чемпіонату України з футболу на Суспільне Тернопіль

«Рух» — «Ворскла»: другий тур Чемпіонату України з футболу на Суспільне Тернопіль

3 сер. 2023

У неділю, 6 серпня, о 19:00, відбудеться матч другого туру Української Прем’єр-Ліги, в якому між собою зіграють львівський «Рух»  та полтавська «Ворскла». Пряму трансляцію матчу дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Хмельницький, Суспільне Кропивницький та інші) та на сайті Суспільне Спорт.

Читайте також: Суспільне транслюватиме благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine

У першому турі нового сезону Української Прем’єр-Ліги «Рух» в домашньому матчі переміг луганську «Зорю» з рахунком 2:1. «Ворскла» ще не встигла провести свій перший матч у цьому чемпіонаті, оскільки матч першого туру проти «Дніпра-1» було перенесено.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-Ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюватимуть всі домашні матчі футбольного клубу «Рух» (Львів).

Найближчі домашні матчі «Руху» в Українській Прем’єр-Лізі:

  • 6 серпня — «Рух» — «Ворскла»;

  • 19 серпня (базова дата)  — «Рух» — «Колос».

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Тернопіль— на сайті Суспільне | Новини та на діджитал-платформах: