Суспільне Тернопіль транслюватиме благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine

Суспільне Тернопіль транслюватиме благодійний футбольний матч зірок Game4Ukraine

2 сер. 2023

У суботу, 5 серпня, о 20:00, у Лондоні відбудеться благодійний футбольний матч Game4Ukraine у рамках ініціативи з підтримки України UNITED24. Пряму трансляцію матчу покажуть Суспільне Тернопіль та інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення .

Читайте також: Завершення групового етапу Чемпіонату світу з футболу серед жінок — дивіться на Суспільному

На полі стадіону «Стемфорд Бридж» зустрінуться синя та жовта команди, а капітанами стануть амбасадори платформи UNITED24 — легенда українського футболу Андрій Шевченко та гравець лондонського Арсеналу та збірної України Олександр Зінченко. У складах обох команд гратимуть легенди світового футболу та спорту, а також зірки зі сфери телебачення, кіно та музики.

За синю команду Андрія Шевченка гратимуть легенди лондонського «Челсі» та «Мілану» (клуби за які виступав Андрій Шевченко), а також інші легендарні гравці: Клод Макелеле, Майкл Ессьєн, Рікарду Карвалью, Самуель Ето’о, Вільям Галлас, Джо Коул, Кларенс Зейдорф, Сержіньйо, Массімо Оддо, Фабіо Каннаваро, Жуліо Сезар та багато інших.

За жовту команду Олександра Зінченка гратимуть зірки з різних клубів Англійської Прем’єр-Ліги, знамениті українські гравці, а також відомі футболісти зі всього світу, а тренером команди стане легендарний Арсен Венгер. Серед гравців жовтої команди, зокрема: Єнс Леманн, Йон Арне Ріїсе, Робер Пірес, Гаель Кліши, Девід Джеймс, Антоніо Валенсіа, Джек Вілшир, Жілберто Сілва, Олег Лужний, Євген Коноплянка, Жерар Піке.

З усіма гравцями можна ознайомитися на офіційній сторінці події за посиланням.

Всі зібрані кошти від події підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею, що на Чернігівщині, який зруйнували російські війська. 4 березня 2022 року ракета рф пройшла крізь другий і перший поверхи закладу.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.