Радіо Промінь інформаційно підтримає Благодійний фестиваль «Faine Misto»

Радіо Промінь інформаційно підтримає Благодійний фестиваль «Faine Misto»

28 лип. 2023

28–30 липня у Львові на території «FESTrepublic» відбудеться Благодійний фестиваль «Faine Misto: історії, які варто почути»Радіо Промінь виступить інформаційним партнером музичного свята.

Головна мета цьогорічного фестивалю — збір коштів для забезпечення логістичних та гуманітарних потреб бригади Національної гвардії України «Азов». Команда «Файного Міста» підтримує азовців від початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, минулого року фестиваль не відбувся в Україні через повномасштабне вторгнення рф. Нинішнього року він змінив локацію та переїхав із Тернополя до Львова. Хоча, за словами організаторів, музична подія не буде такою масштабною, як зазвичай, все ж для гостей та учасників фестивалю облаштували 5 великих сцен: Main Stage, Dark Stage, Light Stage, Амфітеатр, Underground Stage. Також — півтора десятка інших розважальних локацій та пресцентр для бесід із запрошеними виконавцями й організаторами.

Читайте також: «Антикризовий подкаст» — результати тренінгу від Радіо Промінь

У межах інформаційного партнерства в ранкових та денних ефірах Радіо Промінь можна буде дізнатися про найцікавіші події музичного форуму та почути нові пісні українських виконавців.

29 липня:

  • 11:20 — Олександр Стасов під час прямої трансляції розкаже, як проходить фестиваль «Faine Misto».
  • 12–20 — відбудеться презентація пісні «Жити» гурту The ВЙО.
  • 13–20 — українська авторка та виконавиця Jerry Heil під час 20-хвилинного інтерв’ю в прямому ефірі презентує пісню «Благословенна земля».
  • 14–20 — гурт O.Torvald презентує мініальбом «Голосові», що складається з повідомлень військових, які воюють під Бахмутом, і закінчується однойменною піснею.

30 липня:

  • 11:20 — Олександр Стасов зробить короткий огляд подій пісенного фестивалю «Faine Misto».
  • 12:20 — на хвилях Радіо Промінь запланована презентація спільної пісні «Ніч яка місячна» від Майн та Tember Blanche.
  • 13:20 — презентація спільного альбому «Виходячи з кімнати» від Нестор та Libenson.
  • 14:20 — XXV кадр вперше познайомить слухачів з альбомом «Стани, сумніви, сум».

Усіх виконавців представлятиме Олександр Стасов.

На фестивалі також працюватимуть команди телеканалу та діджиталу Суспільне Культура.

Варто додати: ідея Файного Міста зародилася ще у далекому 2013 році й за 10 років існування із маленького локального фестивалю виросло велике автономне місто зі своєю історією, культурою та звичаями. Окрім українських виконавців, на Файному Місті встигли виступити Powerwolf, Arch Enemy, The Rasmus, Guano Apes, Lordi, Skindred, Poets Of The Fall, Kadebostany та багато інших всесвітньо відомих гуртів.

Радіо Промінь — перша музична радіостанція України, що працює в ефірі з 1965 року. За форматом — музично-інформаційний канал. Має загальнонаціональне покриття, мовить 24 години на добу. З усіма частотами в регіонах та лінками на соцмережі Суспільного можна ознайомитися за посиланням. Радіоканали Суспільного також можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.