Розкажіть про свою вишиванку на всю країну — діліться її історією із Суспільним

Розкажіть про свою вишиванку на всю країну — діліться її історією із Суспільним

15 тра. 2023

Команда Суспільного Мовлення збирає історії унікальних вишиванок, щоб поділитися ними з глядачами всеукраїнського інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» у Всесвітній день вишиванки, який цьогоріч відзначатимуть 18 травня.

Якщо у вас чи у вашій родині є вишиванка з цікавою історією, надсилайте фото з розповіддю про неї на електронну пошту команди проєкту sprotyv@suspilne.media до 20:00 17 травня.

Читайте також: «Це історія про об’єднання», — автор проєкту «Славутич — це Україна» Андрій Тіток

«Старовинна сорочка, що дивом вціліла під час пожежі, або ж вишиванка вашої прабабусі, яку ви забрали з собою в евакуацію? Чи, можливо, відреставрували вишиту скатертину, якій сто років? Будемо вдячні за такі історії та світлини вишиванок. Ці матеріали ми використаємо в ефірі проєкту «Суспільне. Спротив» 18 травня і їх побачить вся Україна», — каже авторка ідеї проєкту, головна редакторка Суспільне Чернігів, Алла Скорик

Дивіться «Суспільне. Спротив» щодня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00, з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення, і на ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне УжгородСуспільне Львів. Інтерв’ю та репортажі для проєкту від регіональної команди — на ютуб-каналах філій Суспільного. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.