Офіси Суспільного технічно підсилять ефірне виробництво

Офіси Суспільного технічно підсилять ефірне виробництво

18 кві. 2023

Офіси Суспільного, залучені до лінійного телевиробництва, отримають нову студійну техніку, яка дозволить підвищити якість виробництва прямих ефірів. Команда Суспільного отримала нове обладнання завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Технічні оновлення від партнерів відбудуться у низці регіональних офісів Суспільного, де команди залучені до інформаційного мовлення країни.

«На початку повномасштабного вторгнення ми розуміли пріоритет оперативного інформування, коли швидкість донесення інформації пробачає не завжди ідеальну телевізійну картинку. Зараз ми хочемо покращити візуальну якість нашого контенту — насамперед у регіональних центрах виробництва у Львові, Рівному та Ужгороді», — каже Марія Фрей, членкиня правління Суспільного, відповідальна за новини та регіональне мовлення.

Читайте також: Суспільне Херсон поліпшить якість виїзних знімань та прямих включень

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.